Segmen : Making A Blog List by Blog Siqahhiqa - umifuzy™dotcom

April 9, 2018

Segmen : Making A Blog List by Blog Siqahhiqa

Jom kita join segmen dari Siqah.

Seperti biasa klik kat banner ok.


Ni apa yang Siqa nyatakan kat blog dia.  Nak tau lebih lanjut, sila la terjah blog dia 

Syarat penyertaan senang je. Sepantas kilat korang boleh buat :D 

1. Follow Blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
2. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Senang je kan? Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab aku akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam blog list aku selama-lamanya.

16 comments:

  1. Harus LZ sertai segmen ini Kak Fuzy tanda sokongan kepada rakan blogger Siqah Iqa..

    ReplyDelete
  2. Semoga blog akak tersenarai hendaknya. ❤

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen akak. Fiza pun dah join 😊

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegment kak!! hehe :D Hana follow sini ya... :3

    ReplyDelete
  6. selamat bersegment dan semoga happy selalu hendaknya

    ReplyDelete
  7. TQ Fuzy join segmen Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy