Monday, April 9, 2018

Segmen : Making A Blog List by Blog Siqahhiqa

Jom kita join segmen dari Siqah.

Seperti biasa klik kat banner ok.


Ni apa yang Siqa nyatakan kat blog dia.  Nak tau lebih lanjut, sila la terjah blog dia 

Syarat penyertaan senang je. Sepantas kilat korang boleh buat :D 

1. Follow Blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
2. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Senang je kan? Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab aku akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam blog list aku selama-lamanya.

18 comments:

  1. Harus LZ sertai segmen ini Kak Fuzy tanda sokongan kepada rakan blogger Siqah Iqa..

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen sis๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  3. Semoga blog akak tersenarai hendaknya. ❤

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen akak. Fiza pun dah join ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegment kak!! hehe :D Hana follow sini ya... :3

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen umi ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  8. selamat bersegment dan semoga happy selalu hendaknya

    ReplyDelete
  9. TQ Fuzy join segmen Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations