Segmen : Making A Blog List by Blog Siqahhiqa

Monday, April 09, 2018 18 Comments A+ a-

Jom kita join segmen dari Siqah.

Seperti biasa klik kat banner ok.


Ni apa yang Siqa nyatakan kat blog dia.  Nak tau lebih lanjut, sila la terjah blog dia 

Syarat penyertaan senang je. Sepantas kilat korang boleh buat :D 

1. Follow Blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
2. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Senang je kan? Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab aku akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam blog list aku selama-lamanya.

18 Comments

Write Comments
I am LZ
AUTHOR
9 April 2018 at 13:22 delete

Harus LZ sertai segmen ini Kak Fuzy tanda sokongan kepada rakan blogger Siqah Iqa..

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
9 April 2018 at 13:34 delete

slmt bersegmen sis😊👍

Reply
avatar
cik renex
AUTHOR
9 April 2018 at 13:57 delete

selamat bersegmen umii

Reply
avatar
Ana Suhana
AUTHOR
9 April 2018 at 13:58 delete

Semoga blog akak tersenarai hendaknya. ❤

Reply
avatar
fiza linolie
AUTHOR
9 April 2018 at 14:07 delete

Selamat bersegmen akak. Fiza pun dah join 😊

Reply
avatar
Dewi Aja
AUTHOR
9 April 2018 at 15:30 delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Hana Chie
AUTHOR
9 April 2018 at 17:36 delete

Selamat bersegment kak!! hehe :D Hana follow sini ya... :3

Reply
avatar
Mellya Musa
AUTHOR
9 April 2018 at 21:47 delete

Selamat bersegmen umi 😆

Reply
avatar
10 April 2018 at 22:32 delete

selamat bersegment dan semoga happy selalu hendaknya

Reply
avatar
E'in
AUTHOR
11 April 2018 at 10:49 delete

All the best kak.

Reply
avatar
Siqah Hussin
AUTHOR
11 April 2018 at 23:24 delete

TQ Fuzy join segmen Siqah. Good luck tau :)

Reply
avatar
AL Official
AUTHOR
19 April 2018 at 12:13 delete

Hi... Singgah sini kejap.. Saya daripada blog BLOG DIARI ALIA LIYANA

Reply
avatar
Hans Hanis
AUTHOR
6 May 2018 at 15:52 delete

Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

Reply
avatar
Yun Sing
AUTHOR
8 May 2018 at 18:11 delete

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!