Tuesday, May 22, 2018

Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah

Haqqi Butik  Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah | Butik Haqqi sebuah pusat sehenti yang mempamer, menjual yang menawarkan barangan kelengkapan Haji Umrah serta fesyen islamik. Haqqi merupakan portal membeli belah yang dibangunkan hasil kerjasama Koperasi Tabung Haji Malaysia dengan Glass Go Media Sdn Bhd dan telah beroperasi semenjak 2016 juga menampilkan produk pakaian Muslim dan Muslimah.  Memang Umi pun baru tahu yang Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah.

Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah

Menariknya, selain menjual kelengkapan Haji, Umrah, Butik Haqqi juga menempatkan pakaian Muslim dan Muslimah dari selebriti terkenal antaranya kurta Izzue Islam, Owl By ND, Nur Fathiah, Elfira Loy,  Baju Melayu Wan Doyok dan banyak lagi. Terdapat jubah dan koleksi blouse yang menarik dan sekarang ni ada promosi hebat bersempena perayaan Aidil Fitri yang bakal kunjung tiba.

Memang cantik dan rambang mata sungguh dengan koleksi pakaian yang dipamerkan dan Umi sempat ler ambil sehelai kurta IzzueExlusive untuk suami tu tak termasuk dengan koleksi jubah yang buat mata jadi juling la jugak nak-nak sekarang ni ada potong harga yang terbaik.

Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah

Antara barangan yang terdapat di Butik Haqqi pastilah kelengkapan ihram, telekung, pakaian asas serta peribadi untuk menunaikan haji dan umrah bagi lelaki dan wanita.  Terdapat kitab suci, buku panduan, produk kesihatan dan penjagaan diri dan tidak ketinggalan ada juga aksesori seperti butang baju melayu, keronsang, jarum tudung, gelang tangan, kasut dan bag termasuk ada juga kasut untuk bayi.  Memang rambang mata

Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah
Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah
Terdapat 5 koleksi telekung yang pasti menjadi pilihan iaitu Az-Zahra, Adawiyah, Aisya, Mukarramah dan telekung Mini dengan pelbagai pilihan warna seperti dusty green,  dusty blue, pink dan lain-lain.  Kalau korang ke sini memang terpegun dengan sulaman/kerawang yang terdapat di telekung ini yang sangat halus buatannya.  

Haqqi Butik Online Terbesar Untuk Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah dan Pakaian Muslimah

Memang harga yang ditawatkan harga mampu milik dan Butik Haqqi sekarang sedang mengadakan promosi besar-besaran sempena Aidil Fitri, jadi sekarang lah masa untuk korang cepat-cepat ambil peluang dan harga terbaik ini

Facebook : @haqqi.com.my

Instagram : @haqqi.com.my

Twitter : @haqqi_official

Pembelian ONLINE : www.haqqi.com.my (24 jam)

Whatsapp : +6011 1635 6865

Call Center : +603-3358 2846

Waktu perniagaan : 10 pagi - 7 petang

Sabtu : 10 pagi - 1 petang


Tahu tak yang Butik Haqqi ni telah pun mempunyai 4 cawangan lain selain kat Shah Alam.  Jom terjah dan shopping kat alamat-alamat yang berdekatan dengan korang:

Butik Haqqi Shah Alam,
No. 13 & 15, Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
(berdekatan Jakel Shah Alam)
No Tel : 03-5523 4798

Butik Haqqi Bangi
B-23-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7A, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Belakang Kompleks PKNS
No tel : 03-8912 1542

Butik Haqqi TTDI
No 14, Jalan WAn Kadir 4, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumppur
sebelah Butik Nealofa
03-7732 2247

Butik Haqqi Terengganu
Pt 35341, Tingkat Bawah, Dataran Austin, Jaan Tembusu 2, Wakaf Tembusu, 21300 Kuala Terengganu Terengganu (berdekatan Jakel Terengganu)
09-662 7367

Haqqi Brunnei
Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah Complex, Brunei Darussalaam




27 comments:

  1. sarung tangan berzip tu cantiklah ...

    ReplyDelete
  2. Wah, butik nie memang lengkap la untuk sesiapa yang nak menunaikan haji atau umrah.. Dan betul kata Mrs Pip, sarung tangan tue sungguh cantik dan comel..

    ReplyDelete
  3. Rawlins terpesona tengok pilihan jubah dia - macam nak sambar satu hari itu tapi nasib baik teringat kat rumah ada lagi jubah belum pakai. Hehe

    ReplyDelete
  4. Memang best giler bila masuk Haqqi ni sebab semuanya ada dijual dibawah satu bumbung. Paling menarik ialah dr sekecil2 benda seperti tasbih sampailah ke sebesar2 benda cam baju2 dengan feseyen muslimah terkini pun ada. I teringat2 jubah Nora Danish tu hehe

    ReplyDelete
  5. Sukanya bila ada butik macam ni kat sini. Senang nak cari kelengkapan Haji dan Umrah, terutamanya sekarang dan nak masuk musim orang kesana.

    ReplyDelete
  6. One of my colleague plan to go to Umrah . I can introduce Haqqi to her since they have branch in TTDI. That a convenient shop for Muslim to get nice Muslimah clothes.

    ReplyDelete
  7. Bagus bila ada butik lengkap keperluan untuk ibadah haji macam ni..tak perlu nak pergi jauh2.kalau boleh dibuka di setiap negeri pun bagus ni kan kak..so takde la jauh sangat mereka2 yang nak beli kelengkapan tu berkunjung kan...

    ReplyDelete
  8. Bagus betul diwujudkan kedai macam ni. Lebih senang dan mudah nak dapatkan barangan haji dan umrah. Boleh tahan banyak pula tu cawangannya. Moga-moga diperluaskan lagi lah! Yang penting harganya berpatutan dan selesa dipakai.

    Saya dah follow! Jemputlah ke blog saya pula www.hasifhamsyari.com :D

    ReplyDelete
  9. bagus butik ni sebab semua kelengkapan ada! tak payah pusing jauh dah masuk je dalam ni semuanya ada,, harga pun macam berpatutan kan:?

    ReplyDelete
  10. wah cantik sangat koleksi telekung butik haqqi ni.. boleh la buat hadiah untuk bagi kat ibu atau org tersayang

    ReplyDelete
  11. Cantik tangan model sarung tangan tu hihihi... nnt nak pesan belikan sarung tgn tu la..

    ReplyDelete
  12. bagus ada butik mcm Haqqi ni sbb menyediakan Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah ..senang nk cari barang kt satu tmpt je kn...byk juga cawangannye tu..tq share info

    ReplyDelete
  13. Bagus butik Haqqi ni sebab menyediakan kelengkapan untuk mereka yang nak menunaikan Haji dan Umrah. Memang lengkap lah sebab macam-macam ada kan. Kena buka lebih lagi cawangan ni ☺

    ReplyDelete
  14. Wah jarang ada butik macam ni.. Memudahkan untuk yang mencari kelengkapan buat umrah dan haji

    ReplyDelete
  15. First time dengar Haqqi ini . Suka tengok koleksi Yang lengkap bukan setakat pakaian muslimah sahaja tetapi juga pakaian haji Dan umrah . Sesuai untuk bawa seisi keluarga ke sini.

    ReplyDelete
  16. Seronok masuk haqqi tu... rambang mata mcm2 ada..

    ReplyDelete
  17. best haqqi ni sebabnya macam-macam pilihan barangan ada didalamnya..lps tu berkualiti pula tu ..terutama kelengkapan haji dan umrah

    ReplyDelete
  18. senang semua keperluan ade bawah satu bumbung je.. x perlu cari jauh2..

    ReplyDelete
  19. Bestnya ada butiq yang menjual pakaian umrah dan Haji, bukan itu aje..pakaian muslimah yg lain serta peralatan pun ada di jual di bawah satu bumbung. Tak sabar pulak sis nak ke sana, nanti bolehlah gitau keluarga atau kawan2 tempat ni

    ReplyDelete
  20. Lengkap ada semua pakaian umrah haji. Boleh singgah nanti kalau ke shah alam.

    ReplyDelete
  21. memang complete kan barang2 haji dan umrah di butik haqqi nie umi. senang. tak payah pergi ke dua tiga kedai utnuk cari kelengkapan. pergi butik haji je boleh dapat semua. malah siap boleh beli online lagi. advance betul !

    ReplyDelete
  22. Kalau semua kelengkapan ada disini mudahlah. Tak perlu jump jump ke kedai lain. Beli sini je semua jimat masa.

    ReplyDelete
  23. memang nampak besar nya butik ni.. bagus lah.. dapat bershopping di sini untuk baju dan barang keperluan untuk raya...

    ReplyDelete
  24. Bagus are twmpat macam ni. Senang cari Barangan untuk muslimah dan barang keperluan untuk mengerjakan ibadah di tanah suci sana.

    ReplyDelete
  25. Wow this place has so many boutiques and they are also available online, very convinient for their customers who needs to muslimah products.

    ReplyDelete
  26. Kak, jom kita pi repeat kat haqqi ni, cantik2 sgt koleksi telekung dan baju dia..

    ReplyDelete
  27. wow serba lengkap dah macam one stop centre. senang nak shopping barang persiapan haji semua kat sana je ye.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations