Monday, June 4, 2018

BolehCompare Memudahkan Kehidupan Kita Dan Jom Buat Duit !

BolehCompare Memudahkan Kehidupan Kita Dan Jom Buat Duit ! | Pernah tak korang tahu tentang BolehCompare.com? Sebuah website yang dibawah MDEC (Malaysia Digital Workers Company) e-rezeki yang menawarkan perkhidmatan perbandingan secara percuma dalam kita mendapatkan produk yang tepat, jimat masa, jimat wang dan pilihan yang tepat dalam kita mencari harga yang terbaik untuk telco, bank, insuran, bank dan peranti pintar secara online dan offline.  Menariknya lagi kita boleh buat perbandingan dari segi harga dan tawaran.  Jadi kita boleh kita membuat pilihan yang tepat mengikut bajet kita.  Setiap produk dan perkhidmatan di BolehCompare.com adalah sentiasa dikemaskini, jadi tak perlu risau bimbang tersilap info dan sebagainya.  Menarik kan





Di bolehcompare.com bantu hanya 3 langkah mudah untuk kita dapatkan produk yang kita inginkan iaitu :
  • Pilih kategori/jenis produk yang ditawarkan
  • Bandingkan produk tersebut dan buat pilihan terbaik buat diri kita
  • Lengkapkan borang dan BolehCompare akan bantu untuk permohonan

TELCO
Semakin banyak TELCO semakin sukar kita untuk buat pilihan lebih-lebih lagi setiap Telco menawarkan pakej telekomunikasi dan internet pada kadar yang hampir sama tapi tidak serupa.
Bila tengok harga, Telco A murah dalam beberapa RM berbanding Telco B atau Telco C tapi kita sebenarnya diantara semua Telco yang menawarkan tawaran terbaik tu ada yang kita tak sedar atau perasan kekurangan atau kelebihannya. Jadi BolehCompare.com membantu kita buat keputusan yang pasti akan menguntungkan dan berbaloi dalam kita hendak berjimat. 



  • Broadband - tak pasti apa yang patut kita dapatkan untuk home broadband atau mobile broadband untuk dirumah? Tak tahu apa yang terbaik antara yang lain.  Terdapat 79 broadband plan yang boleh kita pilih dan kalau kita ragu-ragu, kita cuma perlu masukkan 3 produk yang mungkin mengikut bajet dan specifikasi untuk BolehCompare bagi saranan mengikut contract, kuota data, kelajuan dan bayaran bulanan yang bersesuaian dengan bajet kita

  • postpaid plan (phone bundle), terdapat 512 pelan pilihan di jenama mobile phone, jenis telco, kuota data, bayaran bulanan yang kita mampu, harga phone, kapasiti device dan tempoh kontrak
  • Postpaid (sim only) terdapat 20 mobile plans yang kita boleh bandingkan mengikut kesesuaian dan kemampuan kita dengan kita cuma bagi masukkan monthly commitment, Telco yang kita inginkan, kuota data dan jangkamasa kontrak.

Apa pun terletak kepada kita untuk membuat pilihan yang terbaik buat kita.


2. Bank
Sekiranya kita ingin mendapatkan Credit Card, Home Loan dan Personal Loan ingin boleh kita buat perbandingan d BolehCompare.com.  Cuma pilih apa yang kita hajati.




Credit Card
- terdapat 102 tawaran dari pelbagai institusi bank dan kita cuma perlu membuat pilihan dalam kategori apa yang kita perlukan credit card tersebut samada cash back, travel, low interest, 0% balance transfer, no annual fee, petrol, dining, reward atau online.  Terpulang kepada korang dan pastikan bersesuaian dengan bajet kita? cuma tekan Apply Now atau Read More untuk kita isikan maklumat peribadi korang untuk langkah seterusnya. 

Pinjaman Perumahan (Home Loan)
- terdapat 46 home loan sedia untuk dipilih dan untuk kita membuat perbandingan cuma masukkan jumlah yang ingin dipinjam dan jangkamasa (tahun) pinjaman yang kita inginkan. Kemudian BolehCompare akan senaraikan institusi bank yang kita boleh pilih mengikut kemampuan kita.  Kalau berminat, terus tekan Apply Now atau Read More untuk lihat lebih lanjut apa yang mereka tawarkan.

Personal Loan
) - terdapat 21 pinjaman peribadi dari pelbagai institusi untuk kita pilih,  cuma masukkan jumlah pinjaman dan jangkamasa.  Senarai interest, jumlah pembayaran dan bayaran bulanan akan dipamerkan dan kalau berminat kita cuma perlu tekan Apply Now atau Read More untuk lihat lebih lanjut apa yang mereka tawarkan.


3. Insuran
Terdapat 40 pilihan medical insurance untuk kita pilih dan kita boleh bandingkan dari segi premium, room & board, annual limit, lifetime limit dan panel hospital. tekan Apply Now atau Read More untuk kita isikan maklumat peribadi korang untuk langkah seterusnya. 



BolehCompare Memudahkan Kehidupan Kita Dan Jom Buat Duit !

Buat duit dengan BolehCompare.com

Nak tau caranya? Senang jer.
  • Pergi ke website BolehCompare 
  • Tekan butang +More dan pergi ke akaun Affiliate
  • Pergi ke "Promote Now" dan pilih produk yang kita nak kongsi - broadband, postpaid, insurance, bank, property services atau mobile phones & accessories
  • Kongsi ke Facebook, Twitter, Google, Whatsapp atau lain-lain.Sesiapa yang berminat akan klik pada button 'I'm interested Sign Me Up' seterusnya mengisi borang yang disediakan.

Mudah!

Nak tambah lagi? kita juga boleh perkenalkan kepada kawan-kawan  tau
  • Klik Invite & Earn - kita boleh copy link dan letakkan di social media korang untuk pelawa kawan-kawan untuk turut serta dan sama-sama menjana pendapatan.  Bila diaorang klik, diaorang boleh daftar pada pautan yang seterusnya. Sebagai introducer, kita akan dapat 5% dari sales commission.  Menarik kan.  
Mudah saja, tak sampai tempoh 24 jam pendaftaran berjaya dilakukan, sekiranya dalam tempoh 24 jam korang belum terima apa-apa pengesahan melalui e-mail. Sila hubungi 010-2585888 untuk dapatkan bantuan.

28 comments:

  1. First fime dengar pasal BolehCompare ni. Nampak menarik sebab ia menawarkan perkhidmatan percuma. Memang menjimatkan masa dan jimat duit sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Mimi, join bolehcompare.com dan boleh jana pendapatan jugak..

      Delete
  2. Seriously first time dengar BolehCompare ni..banyak betul khidmat percuma yg ditawarkan..sekarang semuanya di hujung jari...memudahkan semua kan..SA nak skodeng lagi dengan lebih lanjut

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom SA join boleh bantu kita buat comparison dan generate income jugak..heeh

      Delete
  3. bagus betul aps boleh compare ni ek. dari sini kita boleh tau dan buat comparison dan boleh pilih yang mana sesuai dengan budget kita

    ReplyDelete
  4. Yes, I guna ini compare lots of things . it is very easy and convenient

    ReplyDelete
    Replies
    1. great Pamela..thanks for sharing your experiene

      Delete
  5. srious masih tak boleh dapat tangkap servis bolehcompare ni..
    nampak i nak ke website dia la ni..
    siap ada affliate profile...
    tak faham juga ni... mungkin I kena explore...
    tapi nampak macam bagus platform ni boleh compare harga dan jimatkan duit

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes Fiera, mmg best sbb boleh compare harga, seronok layan tapi part affiliate tu mmg menarik dan masih dlm sesi exploring jugak nii

      Delete
  6. wowo senang la macam ni. boleh compare dulu harga sebelu beli atau guna servis. boleh jimatkan duit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best sampai jenuh melayan comparing..hehehe

      Delete
  7. Wow! Life is so easy when we can compare almost everything... This is so cool, with comparision like this, we all can make wiser choice all the time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes Kylie..everything these days just at your fingertips

      Delete
  8. Bagus juga jika ianya mampu memudahkan anda membuat keputusan... Macam kes bro, dulu ada isu dengan telco... Mana2 telco yang bagi pakej murah memang xde coverage dekat area tempat bro... maka berhuhu je la

    ReplyDelete
  9. Eh, bagus betul! Ini pertama kali dengar web dengan servis macam ni. Tak payah susah-susah nak kena selidik satu2 sebab semuanya dijelaskan nampaknya dengan terperinci! Bolehlah nanti nak usha website ni. Hihi... Ada antara servisnya tu memang saya tengah survey pun!

    ReplyDelete
  10. weh bagusnya! tak payah susah2 dah kena compare satu persatu kan? lepas ni boleh la guna dan pilih yang mana bagus je

    ReplyDelete
  11. Ni pun pertama kali dengar apps Jom Compare ni. Ala ala Trivago jugak la ni boleh compare mana harga yang lebih rendah. Perkhidmatan macam ni memang menguntungkan kita para pengguna. Pilih la mana yang lebih berbaloi kan?.

    ReplyDelete
  12. Wow... menariknya apps ni... bolehcompare macam-macam. Kenapa perlu bayar lebih untuk perkhidmatan yang sama kan.. haha

    ReplyDelete
  13. kedengaran menariklah bolehcompare ni... sbb mcm2 boleh buat dlm 1 website ni... tak payah nak asing2kan wt pening kepala... bagus juga ada web sebegini kan....nnti nak try godehlah....

    ReplyDelete
  14. First time dengar pasal apps ni. Nampak macam bagus je fungsi dia. Boleh compare2 yg bagus dn harga lagi murah. Nak survey2 dulu lah..hehehe

    ReplyDelete
  15. Sekarang dah mudah kita baru tahu ada app yang macam ni boleh compare service dan juga apa yang ditawarkan oleh provider kat luar sana. Dulu kalau kita nak tahu sesuai service mana yang best paling senang post kat Fb tengok komen dari orang ramai...

    ReplyDelete
  16. first time dengar nama apps nie. nampak gaya macam bakun je apps bolehcompare nie. siap boleh generate income lagi tu. nanti nak juga lah download apps nie dlm phone

    ReplyDelete
  17. I always used comparison sites like this one. Finally we have one tailored to Malaysian financial scene, which makes it easy for us to compare, calculate and save!

    ReplyDelete
  18. wah menariknya..macam2 jenis apps yang ada skang ni ye..lg best apps bolehcompare ni siap blh jana wang lagi..ciktom pun nak sign up camni..nak cr duit lebih..hihi

    ReplyDelete
  19. Tercari2 aplikasi ni..alham alhamdul ada rupanya

    ReplyDelete
  20. Woo... This is nothing new anymore but they are now doing using online way. Interesting... Those wish to earn extra money fast... This might be the good one... Good luck!

    ReplyDelete
  21. tu dia.

    siap leh buat duit lagi tu.

    terbaiklah.

    ReplyDelete
  22. mrs pip pernah dgr bolehcompare.com, tapi tak pernah lagi cuba servis yg ada di bolehcompare ni ... menarik bila boleh compare internet plan tu, hehe so boleh pilih plan mana yg paling sesuai dengan kehendak kita...

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!