Wednesday, June 6, 2018

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel | Swiss Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur 's Buka Puasa has always been a preferred choice to all Malaysian during the month of Ramadhan.  In 2016 Swiss Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur had more than 6,000 corporate clients and city dwellers dining with Swiss Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur

Come and enjoy Selera Warisan buffet for your 'buka puasa' at the Flavours Restaurant that showcases over 150 spread of different dishes from freshly prepared salads to kerabu, soups, hot dishes, mouth-watering desserts and a variety of thirst-quenching beverages to break-fast.

Our target this year is to delight more than 7,000 guest this year with our specially crafted menu by our Executive Chef Othman Baker through an ideal environment for families and groups to enjoy the tradition 'buka puasa' event in an enjoyable and relaxed environment - Mr Gulam Mahatam Rai, General Manager, Swiss Garden Hotel & Residence Kuala Lumpur

Placing diners in mind, Executive Chef, Chef Othman Abu Baker welcomes all gastronomic taste bud to dine with a touch of Malay tradition through kampung-styled dishes  with an extravaganza of flavours to suit the modern palate. Having 30 years of experiences in the culinary field with 20 years experience in the hospitality industry, Chef Othman Abu Baker is specializes in rustic European and Malay styled dishes.

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 

Back by popular demand, diners will be delighted with the Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur's famous Kambing Golek, Arabian syled dishes with Chicken, Prawns or Lamb that will provide new culinary experiences

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 

Their traditionally infused recommended dishes are Rendang Tok, Kerabu Udang, Siput Sedut Tumis Berlada, Masak Lemak Pucuk Paku, Asam Laksa, bubur Lambuk and a selection of traditionally brewed soup which is on a daily rotation basis



Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 


Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 

For sweet endings, lets get spoiled with the local desserts suca as Pengat, Assorted Jelly, Pudding, Kuih-Muih Nyonya, Buah Kurma, Cendol Pulut Tapai and other cold and warm sweet delights.

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 

I also tried the delicious Asam Laksa and Bubur Lambuk Arnab and Bubur Lambuk Rusa..rare right? but its so delicious and should not skipped both.

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel
pic credit to Mrs Liez
Beside sumptous food, diners are also being treated to live Ghazal music performances every evening throughout this holy month.

Ramadhan Buffet 2018 'Selera Warisan' @ Swiss-Garden Hotel 
Among the offers for Selera Warisan Buffet treat, the hotel is also promoting a Ramadhan Stay and Dine package between RM250 nett and RM320 nett er night inclusive of accommodation with Sahur and Buka Puasa.  That is surely a great deal!


For enquiries or reservations, call 03-2785 1190


Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur
117, Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur


ABOUT SWISS-GARDEN HOTEL & RESIDENCES KUALA LUMPUR
Swiss-Garden Hotel & residences Kuala Lumpur is strategically located in the heart of Kuala Lumpur between bustling Bukit Bintang and the colorful Chinatown.  The Hotel and Residences are connected via a link bridge, providing guests convenient access to the F&B outlets and other facilities on both sides.

Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur offers business and leisure travelers a refined experience with 296 rooms comprising from Deluxe Rooms, Executives Rooms, Premier Rooms and Suites in warmly -designed earth tones and come complete with a vast array of amenities, providing modern yet homely comforts.

Meanwhile Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur offers varied units of service apartments for discerning travelers and residents.  From elegant suites and two-bedroom apartment to spacious Penthouses, each apartment comes with contemporary fittings and excellent amenities.  The suites feature a living and dining area, kitchenette, sunken bath, WiFi, direct dial and IDD phone with voicemail services, along with a home entertainment system that includes satellite TV as well as in-house movies.  With modern comforts, personalized services and business connectivity, the Swiss-Garden Residences is perfect urban home.

19 comments:

  1. Nyum nyum sedapnya. Tak pernah kesana lagi. Lepas ni boleh masuk dalam wish list untuk buffet ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. Banyaknya menu yang disediakan. Nampak. Pulak siput sedut tu, lagilah rasa tak sabar nak berbuka puasa kat sana,pelbagai jenis makanan melayu dan western pun ada kan

    ReplyDelete
  3. wah mesti ada kambing golek di mana-mana buffet ramadan ek, sedap tuh. Ada menu masakan siput sedut jugaklah aduiyai ni yang lagi menambah selera nak berbuka puasa ni

    ReplyDelete
  4. Uittt ada arnab?? Ada rusa?? Adehh rasanya memang sis tak leh masuk kot..hehehe.
    Apa2 pun banyak gak pilihan kat sana ya

    ReplyDelete
  5. I've stayed and dined at Swiss garden Kuala Lumpur before, and I can say their food is top notch. Looking at their mouth-watering buffet spread for Ramadan, one would surely have a meaningful buka puasa here.

    ReplyDelete
  6. wah ada bubur lambuk arnab & rusa..mmg rare sgt ni..tkde jmpa lg kt mn2 buffet ramadhan tmpt lain...pernah mkn daging arnab & rusa tp bubur lambuk arnab & rusa tkpernh lg...ada kambing golek tu yummm..rambang mata kalo pegi buffet ramadhan sbb byk sgt pilihan kn

    ReplyDelete
  7. wah wah wah, sedapnya tengok smua menu tu ;)

    ReplyDelete
  8. Nampak macam sedap jer semua makanan especially kambing panggang tu...terus teringin...macam- macam dan pelbagai hidangan ada kan..siap ada package bermalam dan makan di Swiss garden kan...bestnya kak..next year ajak SA ye..

    ReplyDelete
  9. The bubur lambuk attracted me as I never try rabbit or deer flavour. It seem a must try dish if having buffet Ramadhan at Selera warisan.

    ReplyDelete
  10. haritu dah nak pergi tapi dorang buat timing tak kena waktu solat jumaat. dah terlepas; tahun lepas pergi sini memang sedap! tak dinafikan

    ReplyDelete
  11. All these food looks great and delicious.. It's great to beriftar like this... nice..

    ReplyDelete
  12. Sedap-sedap makanan kat sini nampak menyelerakan pulak untuk kita nak berbuka tapi sempat lagi ker tinggal beberapa hari jer ni... Harga boleh tahan juga tak mahal mana...

    ReplyDelete
  13. Takde kesempatan nak berbuka puasa kat sini lagi tahun ni. Banyak masak kat rumah, tapi kalau ada yang ajak kesini, teringin juga.

    ReplyDelete
  14. Dulu zaman bekerja TB selalu juga berbuka bersama rakan office di hotel-hotel, sekarang ni tak merasa dah..huhu.. best layan buffet ramadhan ni.. macam-macam ada kan.. cuma nak makan tu kena slow-slow sebab kalau sekaligus mau terkejut perut.. hahaha.. yelah setelah seharian perut kosong kan.. tiba-tiba nak ngap banyak-banyak.. apa-apa pun menu-menu kat buffet ramadhan selera warisan ni macam sedap je semuanya..

    ReplyDelete
  15. Bulan ramadhan memang penuh berkah. Banyak promo makanan yg enak dan murah meriah. Buffet ramadhan byk hotel yang buka. Serbuuu....

    ReplyDelete
  16. Uuuu nampak best la menu buffet kat sini. Tak berkesempatan tahun ni nak berbuka kat sini. Ramadhan pun dah sampai hujung2 ni. maybe next year.

    ReplyDelete
  17. Wahhh nampak meriah betul menu2 buffet ramadhan di swiss garden hotel ya. Setiap tahun mesti ada kelainan yg cuba dibawa. Nak jugaklah nantinbawa family ke sini

    ReplyDelete
  18. Bulan Ramadan ni seronok mcm2 buffet dekat mcm2 hotel ada yg menarik2...
    Tinggal nak pilih ja kan

    ReplyDelete
  19. Wow, teruja sangat tengok menu-menunya. Terutama rendang tok, susah nak cari...

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!