Tuesday, June 26, 2018

Warm Dining At Nicsmann 1940s by Lewré At Sky Avenue

Hye guys!

Nicsmann 1940s by Lewré is now expanding their wing to above 6,000 feet at Sky Avenue, Genting Highlands SOON! From TREC Kuala Lumpur to Starling Mall Damansara Uptown, this unique restaurant-tainment concept, the two-tier restaurant offers an extraordinary experience to you and anyone with this al fresco dining in cool weather, elevated by fire pits in the patio. What a breathtaking! This will be an awesome experience for you and your loved ones to enjoy while dining with great moments with good food.



The upstairs Nicsmann Rooftop is designed as an enertainement bar with dart machines, pool tables and more, overseeing the panoramic scenery in the open balcony.



Nicsmann 1940s by Lewré does not only celebrate great moments with amazing live performances, phenomenal parties and more, but also serving the finest dish from the exquisite Western, Asian cuisine like the super yummy Parmigiano Reggiano Cheese Wheel Pasta, the awesome Squidink Pasta and many more for you to discover and get the taste to fill you hungry tummy with satisfaction,

So the next time you guys wanna get warm with the live performance at the City of Entertainment and to feel the cold breeze atop the mountain,  make sure fill your empty tummy here at to Nicsmann 1940s by Lewre Sky Avenue.


For bookings, please contact  :
+6013-359 0443

Facebook : 

Instagram : 


19 comments:

  1. Bestnya. Khusyuk tengok view tu je. Kat genting pulak tu

    ReplyDelete
  2. depan starling mall rupanya, ingatkan dekat zouk tuh sebab TREC tuh kan ok ok not bad

    ReplyDelete
  3. woww.. this looks promising, I hope to see more of this place. Even the poster looks so tempting!

    ReplyDelete
  4. Whoa! Dah sampai ke Sky Avenue dah Nicsmann ni. Hebat dia punya expanding. I personally love all their menu range. Unik but still sedap.Mesti best dine kat sini dengar cuaca sejuk.

    ReplyDelete
  5. Wow the restaurant seems nice, has good concept and view.. now Sky Avenue Genting has so much attraction places, hmm will come there one day, thanks for sharing!

    ReplyDelete
  6. Wah menariknya tempat makan ni. Cantik je. Sesuai sgt kalau nak candle light dinner. Sambil honeymoon boleh la beromantik dekat restoran kelas macam ni kan.

    ReplyDelete
  7. glad you share about this as I have not go there to try. Now I am hungry shall tell my friends to plan go together to dine!

    ReplyDelete
  8. bau nak buka ke..mesti menarik tempat ni..besar , makanan pun mesti sedap-sedap..tak sabar nak tengok feedback orang nanti..

    ReplyDelete
  9. Best tu di awangan. Even nicsman dkt Starling mall pun wow beat dan menarik. Leh try menu dia .. menarik tertarik

    ReplyDelete
  10. Nicsman 1940 I pernah dengan pasal restoran ni memang nampak menarik dan sedap kita tahu mereka baru nak buka kat Genting nanti hehehehe kalau dapat pergi sana bestnya..

    ReplyDelete
  11. PErghhh makanan dia semua nampak sedap..

    ReplyDelete
  12. it would be perfect for love birds to come and dine.

    ReplyDelete
  13. Tak pernah lagi cuba makan kat restoran ni. Suasana nampak menarik...bolehlah kalau sis ke Sky Avenue sis singgah sini nanti, sis pun selalu jugak ke Gent

    ReplyDelete
  14. Nampak menarik, restoran ini halal ya? Boleh cuba nanti jika Halal. Sebab selalu juga ke genting. Genting kan dah ada macam-macam. Anak-anak pun happy naik genting. Movie ada, taman tema ada, shopping mall ada, restoran macam-macam ada.

    ReplyDelete
  15. Romantiss ye tempat makan makannya nih. Suka lihat viewnya.venuex asyik banget buat nongkrong bersama teman

    ReplyDelete
  16. Nicsmann 1940s by Lewre SkyAvenue sounds really exciting. I can't wait for it to open, and dine there when I next visit SkyAvenue!

    ReplyDelete
  17. So nice dine di nicsman 1940s by lewre.. heard the food there is pretty awesome.... Got brand new branch is good thing...

    ReplyDelete
  18. Bestnya lokasi dan suasana Niscmann di Sky Avenue ni. Tengok video pun dah rasa suasana meriah . Nak pergi sendiri tengok

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!