SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Saturday, July 07, 2018 7 Comments A+ a-

Terima kasih Ejulz sebab menjemput Umi join segment tambah duit ni.  Seperti biasa, klik kat banner untuk selanjutnya ok.

Jom kita meriahkan segmen yang pasti dah meriah ni.

https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah
8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

Segmen tamat pada 31 JUL 2018..


7 Comments

Write Comments
aRzMoHa
AUTHOR
9 July 2018 at 09:25 delete

semoga berjaya kak fuzy

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
10 July 2018 at 09:10 delete

terima kasih sudi join.. dah update senarai peserta :)

Reply
avatar
Fitri
AUTHOR
10 July 2018 at 19:59 delete

Singgah balas.All the best too.

fitrigiveawayblog.blogspot.com/

Reply
avatar
23 July 2018 at 10:39 delete

Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

Reply
avatar
Radhia Razali
AUTHOR
26 July 2018 at 09:59 delete

gud luck.jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!