Tuesday, December 4, 2018

Wajah Bersinar Bak Orang Korea Dengan Cozena Model Tone-Up Cream

Memang ramai orang Malaysia teruja tengok kecantikan kulit orang Korea dan sentiasa mencari cara dan panduan nak kulit cantik kan, kini Cozena, produk yang didatangkan khas dari Korea dan dah berada di pasaran Malaysia serta boleh didapati secara dalam talian.

Model Tone-Up Cream (50ml) RM115

Baru-baru ini Cozena telah membuat pengenalan berkaitan produk keluarannya dan Umi berkesempatan mencuba Model Tone-Up Cream yang boleh mencerahkan kulit, membaiki kulit kusam dan kering, memberikan kesan sekata pada tona wajah serta membuat kulit muka lebih 'glowing' dan 'shinning'



Mudah jer kan, selain dari tu, di akhir rutin penjagaan kulit, calit sedikit krim dan sapukan ke seluruh muka dan leher. Baunya memang harum dan dah namanya krim, jadi ia agak berkrim la ya dan pastikan sapu dengan rata okay.

Hanya dalam tiga ke lima minit jer muka kita dah jadi persis orang Korea tau!


Kandungan
Aqua, Glycerin, Butanediol, Squalane, Polydimethylsiloxne, Cyclomethicone, Isononyl, Isononanoate, Glyceryl Stearate, Carbomer, Aminomethypropanol, Xanthan Gum, HydroxybenzylEster, Sodium Hyaluronate, Disteardimonium Hectorite, Titanium Dioxide, Centella Asiatica Extract, Sophora Angustifolio Root Extract, Glycyrrhiza Inflata Root Extract. Costus Specious Rhizome, Phenoxyethanol






Selain tone-up cream ni, Cozena juga ada Royal Jelly Facial Wipe, Melted Mask. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Melted Mask ni boleh la terjah kat > http://www.apekinah.com/2018/12/collagen-melted-mask-cozena.html


Peluang Menjana Pendapatan Bersama Cozena
Kalau ada sesiapa yang berminat nak menjana pendapatan sampingan, cepat sertai affiliate Cozena ni dengan komisen yang sangat berbaloi-baloi.  Untuk menyertai Affliliate Cozena ni hanya RM250 sahaja termasuk dengan affiliate kits.  Nak tau lebih lanjut, tengok kat http://www.cozena.com.my

Atau boleh jengah kat social media yang lain

Facebook

Instagram

Whatsapp



4 comments:

  1. Bersinar-sinar macam orang Korea lah lepas pakai Cozena ni ya :) Hehe

    ReplyDelete
  2. wah.... bertambah gebu la kulit muka ala korea nnt... kalah i tauuu

    ReplyDelete
  3. Makin lawa la akak kite ni. Macam awek Korea๐Ÿ˜

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!