8 Juta Special Bloglist Sayiddah Napisah!

Tuesday, January 22, 2019 7 Comments A+ a-

Wah dah 8juta plus plus pageview dak kecik Sayidah Napisah yang lebih mesra dipanggil Kak Cik atau lebih mesra dipanggil KC. Memang comel dan pipi pau hahaha...jangan marah Umi tau KC

Jom kita join 8 juta special bloglist KC ni.

Seperti biasa tekan kat banner untuk ke link blog dak KC ni.

KC ni tak lokek dengan ilmu dan tu antara yang special tentang KC ni dan dia pakar matetmatik. 


8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

psst...KC ni single lagi tau tapi tak tahu la kot ada yang menunggu hehe.

Tarikh tutup : 26 Januari 2019, so masih sempat lagi..Good luck guys!


7 Comments

Write Comments
mamapp
AUTHOR
22 January 2019 at 18:21 delete

mama pun ada join good luck umifuzy

Reply
avatar
22 January 2019 at 22:08 delete

Hi! Datang singgah! Done follow sini by Google+ & GFC #510

Myra | The Grey Lines Between

Reply
avatar
23 January 2019 at 12:41 delete

Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

Reply
avatar
Mrs. A
AUTHOR
23 January 2019 at 17:19 delete

Selamat bersegmen sis

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!