Jana Pendapatan Dari Rumah Di Hujung Jari Dengan JAG Reward

Siapa yang tak nak duit kan? Lebih-lebih lagi para ibu yang tak boleh bekerja dan hanya surirumah sepenuh masa, walau dapat duit dari en suami tapi mesti teringin nak ada duit poket sebagai tambahan kan.  

Rasanya ramai yang pasti buka Facebook tengok post kawan-kawan pasal kisah hidup, tentang jualan dan pasti ada terlayan kisah sensasi yang tidak memberi faedah dan mungkin menghabiskan data talian mudah alih kita. Apa kata kita buka Facebook dan jana pendapatan dengan cara yang sangat mudah. Nak tak?



Nak tahu caranya?

  1. Muat turun aplikasi JAG melalui Google Play atau App Store dan daftar.  
  2. Masukkan username fuzyhamid sebagai referral.  Lepas tu boleh syorkan pada kawan-kawan untuk turut serta. 
Dah ada akaun? secara langsung akan dapat point sebanyak 100, tu baru permulaan tuu

Macam mana nak jana pendapatan? Mudah jer tapi kalau tak faham boleh jer tanya.
  • Hanya tonton iklan dah kongsi iklan di laman sosial antaranya Facebook dan Instagram.  Tapi ramai jugak yang ada Twitter kan.  
  • Bila dah kongsi, kita dapat point selepas selesai kita membuat tugasan yang diberikan.
  • Setiap point akan ditambah di dalam akaun aplikasi.  
  • Bila point terkumpul dah banyak, boleh la pilih samada nak tunaikan atau tukar dengan baucar membeli belah.  Siapa tak nak kalau boleh kumpul 20000 point bersamaan RM200?

Mudah kan!

Jadi jangan tunggu lama, sertai JAG dan dapatkan CASH atau baucer tunai seperti TESCO, AEON, McDonald's, KFC dan banyak lagi dengan hanya menonton iklan, pergi ke acara dan mencuba produk terkini!

8 comments:

  1. wahhhhh,, terima kasih atas perkongsian.. rupanya banyak sumber untuk jana pendapatan dari rumah kan...

    ReplyDelete
  2. nice. cara mudah jana duit tepi. Salam kenal juga. follower ke 512

    ReplyDelete
  3. best kan Umi .. saya pun JAG juga ni... siap bergroup wasap lagi khas utk JAG ni,, so boleh support each other ...

    ReplyDelete
  4. Wow.. Menarik.ada cuba install haritu tapi kurang faham

    ReplyDelete
  5. bab tambah income ni mmg saya suka kak

    ReplyDelete
  6. Menarik Jag Rewards ni. Dia memang melalui apps sahaja ya?

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Journey

Interesting News