Safi® Expert Solution Terbukti Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan

Safi® Expert Solution Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan | Tak kira berapa usia kita, pastiknya ramai yang sangat bimbang dengan bintik hitam di wajah dan bila usia makin menganjak, wajah kita pun mengalami proses penuaan semulajadi.  Siapa tak susah hati bila kekadang tu masih muda tapi wajah nampak lebih tua sebab apa? antaranya sebab kita terlalu terdedah secara langsung pada sinaran matahari yang membuatkan kulit kekeringan dan seterusnya menyebabkan bintik hitam hingga membuat wajah kelihatan kurang menarik dan tampak lebih berusia.

Bagaimana bintik hitam terjadi? Ianya terjadi disebabkan oleh kekerapan terdedah  kepada sinaran matahari serta proses penuaan secara semulajadi yang kemudian wajah mulai mendapat tanda hitam, tanda UV dan jeragat

Usah risau, kini Safi® Expert Solution memperkenalkan produk terbarunya iaitiu Anti Hyper Pigmentation dan Bio Skin Moisturiser yang mengurangkan bintik hitam serta garis penuaan wajah dan pastinya ramai yang tertunggu untuk mendapatkan produk ni.

Safi® Expert Solution Terbukti Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan

Intensive Ampoules - Anti Hyper Pigmentation
Terbukti secara klinikal, mengurangkan bintik hitam pada wajah seawal masa 2 minggu sahaja. 

Ujian secara klinikal mengesahkan keberkesanan produk Safi® Expert Solution ini dapat
  • 85.7% mengurangkan tanda hitam
  • 100% memperbaharui kulit
  • 100% keanjalan kulit
  • 91.7% kulit bersinar
  • 100% penambahbaikan tona kulit wajah.


TIADA  Mineral Oil | TIADA  Alkohol | TIADA  Silicone | TIADA Paraben | TIADA Ujian Haiwan


Cara Penggunaan
Pastikan muka dicuci dengan bersih sebelum memakainya

Langkah 1 - Titiskan beberapa titisan ampoules Renewal Hydra Complex  keatas telapak tangan, lekapkan pada ke seluruh muka hingga terasa terserap keseluruhan dan kemudian

Langkah 2 - titiskan Supreme Anti-Spots Complex ke tapak tangan dan sapukan ke muka dengan arah menaik (upward strokes)

Saranan :
Safi® Expert Solution Intensive Ampoules sewajarnya digunakan secara berulang untuk menghalang terjadinya tanda hitam


Safi® Expert Solution Terbukti Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan

Safi® Expert Solution Terbukti Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan


Bio Skin Moisturiser - Anti Photo Ageing Lines
dicipta dengan Liquid Crystal Techonolgy bagi menggalakan sebagai penapis terhadap sinaran UV melebihi 90%, radikal bebas dan pencemaran serta berfungsi sebagai penghalang garis penuaan dan kedutan disebabkan oleh sinaran UV, radikal bebas, pencemaran yang akhirnya menyebabkan kekedutan wajah, kulit kekeringan serta tona kulit wajah menjadi tidak sekata.


TIADA  Mineral Oil | TIADA  Alkohol | TIADA Ujian Haiwan

Bio Skin Moisturiser ini mengekalkan kelembapan pada kulit wajah dan melindungi kulit wajah.  Menariknya produk ini tidak berminyak kerana diformulasi dengan Amino Peptides. Bio Skin Moisturieser amat sesuai bagi mereka yang seringkali berada dan mengadakan aktiviti di luar rumah.

 Cara Pengunaannya:

  • Letakkan krim ke muka dan leher yang telah dibersihkan
  • Sapu dengan mengurut lembut dalam gerak bulatan sehingga krim menyerap ke dalam kulit muka

Safi® Expert Solution Terbukti Mengurangkan Bintik Hitam Dan Melambatkan Proses Penuaan

Pendapat Dan Pengalaman Menggunakannya
Safi® Expert Solution dengan Anti Hyper Pigmentation dan Bio Skin Moisturiser membuatkan kulit lebih anjal, tona wajah tidak lagi nampak kusam dan paling mengujakan bila bintit hitam tampak makin cerah malahan produk ini tidak melekit malahan meresap terus kedalam kulit dengan sangat mudah.

Dah gitu semangat kerja terus berkobar-kobar dan self esteem (harga diri bukan tinggi diri) makin tinggi jugak la. Jadi dapatkan produk ni di mana-mana pasaraya terpilih dan cubalah dan lihat perbezaan wajah sendiri!

Safi® Expert Solution akan dilancarkan tidak lama lagi jadi produk ni belum penjualan di mana-mana lagi, so stay tune!

#safiexpertsolution #safimalaysia

5 comments:

  1. kita pun pakai umi..mmg tbaik lah..:)

    ReplyDelete
  2. safi ada product br lg..tk prasan lg yg produk br ni

    ReplyDelete
  3. wow bestnya.. safi mmg brand yg dipercayai kan

    ReplyDelete
  4. wah wah wah...makin ayu dia. kulit makin cun. love it.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Journey

Interesting News