Sunday, 14 April 2019

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites | Pacific Regency bakal menyemarakkan bulan Ramadan dengan sajian untuk Bufet Ramdan bagi tahun ketiga berikutan maklum balas yang cukup memberangsangkan.

Sajian bufet Ramadan Juadah Warisan di Pacific Regency Hotel Suites akan bermula pada 10 Mei hingga 31 Mei 2019. Perancangan sajian akan diketuai oleh Chef Firdaus Mat Yusoff bersama chef-chef yang sangat berpengalaman dan telah memenangi anugerah yang telah bersiap sedia untuk memastikan penyediaan lebih 150 jenis pelbagai juadah autentik dan bercirikan tradisional Malaysia.  

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Harga sajian bufet Ramadan

Dewasa : RM108.00
Kanak-kanak & warga emas : RM58.00

Istimewa untuk tempahan awal (early bird) telah dibuka dari  1 April hingga 9 Mei 2019
Dewasa : RM78.00
Kanak-kanak & warga emas : RM42.00

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites
Tawaran Bufet Ramadan di Putra World Trade Center (PWTC), baca SINI

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites
Kuetiaw yang menjadi pilihan yang bukan hanya menyelerakan tapi cukup lazat dengan serba cukup terasa, tak pedas pun kalau untuk dimakan oleh anak-anak kecil.

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Seafood on Ice dengan pelbagai makanan hasil laut yang cukup segar antaranya sotong, kepah, ketam dan banyak lagi dengan pelbagai sos untuk digabungkan mengikut citarasa para pengunjung nanti.


Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites
 Antara makan yang sempat UF rasa pastinya mee kari yang cukup rasa baik dari segi kuah dan bahan-bahan, jadi kalau sesiapa ke sini untuk berbuka, pastikan cuba mee kari ni ya

Bufet Ramadan 2019 "Juadah Warisan" di Pacific Regency Hotel Suites

Memang puashati dapat makan ABC ni yang cukup segalanya, condiment yang cukup banyak untuk dipilih dan yang pasti kalau makan ABC tak kecewa bila bahan yang penting dalam ABC sedia ada untuk kita pilih.

KH Tower, Jalan Punchak
Off Jalan P. Ramlee
50250 Kuala Lumpur



Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau tempahan boleh hubungi 603-2332 7788 atau email kepada fnbdamin@pacific-regency.com

4 comments:

  1. Banyak pilihan ya kak kat sini..

    ReplyDelete
  2. amboi2 menu dia..time bulan puasa ni, boleh rambang mata semua nak..haha

    ReplyDelete
  3. Harga dan pilihan makanan yang ditawarkan, berbaloi..

    ReplyDelete
  4. Bahagianya kalau dalam ABC tu ada buah atapchee, kacang tanah dan kacang merah 😋😄

    Salam kenal buat kak Gee, tq for visiting my blog. Cheq dah lama follow sini..hihi 😄

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!