Tuesday, 13 August 2019

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket

Memang berbaloi kan bila kita berbelanja sebanyak RM100, kita akan dapat Half Pay Back bernilai RM50! Umpama membeli barang pada harga separuh bukan diskaun tau. Bukan auta tau tapi fakta sebab sekarang ni Lulu Hypermarket Kuala Lumpur ni sedang mengadakan promosi Half Pay Back dari 5 Ogos hingga ke 25 Ogos ini. 

Untuk lebih mudah, pengunjung boleh terus ke tingkat 1, Lulu Hypermarket Kuala Lumpur yang terletak di Jalan Munshi Abdullah dan jangan risau sebab ruang meletak kereta pun banyak.

Antara barangan yang termasuk didalam promosi Half Pay Back ni adalah barangan di bahagian Fesyen, Kasut, Bag Tangan, Sari dan Churidas.  Buat pengetahuan semua, Sari dan Churidas tidak terdapat di Lulu Shamelin ya.

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Ruang yang luas dan pilihan kain sari yang pelbagai warna dan bersulam yang cukup menarik tapi jangan risau sebab ada sales assistant yang akan membantu kita

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Banyak sungguh pilihan sari dan churidars untuk wanita dan kanak-kanak yang boleh membuatkan kita rambang mata. Memang pening sebab warna semuanya menarik dan kalau sesiapa yang perlukan pakaian untuk Gala Dinner dengan tema Bollywood, cepat la ke sini sementara promosi masih berjalan.  Buat makluman, sari hanya terdapat di Lulu Hypermarket Kuala Lumpur ya bukan di Lulu Shamelin jadi jangan silap lokasi!


Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Kalau dah perempuan tu kan, bahagian bag tangan pastinya antara tempat dituju dan tengok la tu, cantik bag tangan tu kan yang cuma sebahagian jer tau.

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket

Pelbagai rekabentuk bag tangan untuk diguna sewaktu menghadiri dinner date atau ke majlis rasmi yang boleh dipilih bersesuaian dengan tema mahupun \sedondon dengan pakaian kan.


Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Pilihan fesyen buat wanita dan lelaki dari pelbagai jenama untuk pakaian ke pejabat hingga ke pakaian santai untuk dipilih.

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Bahagian akesesori ni sememangnya akan jadi tumpuan pelanggan perempuan dan anak gadis la.  Mujur cikapplepie tak ikut serta kalau tak memang penuh bakul dengan barangan untuk dia..hehe
Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Pilihan pakaian kanak-kanak yang pelbagai saiz dan warna yang cukup menarik yang pasti membuat ibu bapa tak akan lepaskan peluang sebabnya Half Pay Back ni memang berbaloi-baloi.

Berbelanja Dengan Hanya RM100 Dan Dapatkan Half Pay Back RM50 Di Lulu Hypermarket
Buat bakal ibu bapa atau pun yang baru mendapat cahayamata, ni bahagian yang pasti akan dikunjungi.  Nasib la saya ni dah tak de anak kecil, kalau tak memang pasti akan ambil salah satu stroller baby ni tapi boleh juga kalau nak hadiahkan pada saudara mara kan.


Apakah syarat Half Pay Back ni?
Ala tak susah pun, hanya berbelanja dengan nilai RM100, pembeli akan mendapat shopping voucher bernilai RM50 tanpa nak perlu isi borang atau yang menrenyahkan TAPI shopping voucher ni boleh ditebusguna bagi pembelian barangan dalam kategori yang sama.  Mudah kan.

Tapi jangan lupa promosi ni sehingga 25 Ogos, jangan lupa dan jangan terlewat la yaa


Lawan sesawang : http://malaysia.luluhypermarket.com/MY/all
Facebook : https://www.facebook.com/LuluHypermarketKL
Instagram : https://www.instagram.com/luluhypermarketkl

35 comments:

  1. rambangnyaaa mata ekin tengok semua niiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...jom la berbaloi dgn half payback offer tu

      Delete
  2. Alahaii... Banyaknya koleksi pakaian kat sini. Baru nak diet duit sikit.. Dah datang promosi best pulak.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rambang mata Leya...tapi berbaloi dgn half payback offer tu..jom laa

      Delete
  3. Mcm best saja...kena pergi ni...

    ReplyDelete
  4. Saya suka shopping dekat lulu ni umi. Harga yang ditawarkan murah-murah. Kalau lulu hyoermarket ni ada dekat banyak negeri kan seronok. Hehehhe berbaloi-baloi belanja sini.

    ReplyDelete
  5. wah.. such a great deal.. this hypermarket very near to my office only.. time to go shop shop during lunch hour.. heheheheh

    ReplyDelete
  6. Banyaknya koleksi pakaian, nak dtg sini kena makesure poket kepoks2

    ReplyDelete
  7. menarik sangat. beli harga rm100 lepas tu dapat extra shopping lagi rm50. kalau bawa mak ni mesti seronok dia shopping. bukan rm100 je habis nanti haha

    ReplyDelete
  8. Cantik la handbag yg ada beads tu... Dah la mmg suka yg mcm2 tu.. Adoi awat la jauh sangat lulu ni

    ReplyDelete
  9. Klau pergi lulu mmg menggiler sgt.. klau pergi dekat barang basah atau cheese mmg spend byk dekat situ..

    ReplyDelete
  10. Berbaloi betul shopping camni..nak membeli pon seronok..

    ReplyDelete
  11. Cantik2 nya beg2 dekat lulu tu kak. Berkenan pulak ana tengok. Memang berbaloi belanja rm100 dpt pay back rm50 balik. Siapa tak nak kan.

    ReplyDelete
  12. Nampak menarik. Tak penah lagi saya ke sini. Mcm2 promosi ada ya. Nak kena singgah la lepas ni. Terima kasih share ya.

    ReplyDelete
  13. Banyak beli barang kak oiii..😬.
    Memang best shopping kat Lulu lbh2 lagi kalau ada promosi cam gini. Memang berbaloi baloi sangat

    ReplyDelete
  14. Best nya kak, tambah ada promosi kan, lebih berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  15. Yang pasti para wanita akan menyerbu tempat ini, banyak pilihan kan. Semoga ia mendapat tempat di hati pembeli

    ReplyDelete
  16. Memang super berbaloi ni kak. 50 hengget tu banyak >.< macam-macam boleh buat. Kat sini pun cantik2 kainnya.. Seronok kak shopping hihi

    ReplyDelete
  17. Wah. Kira berbaloi juga shopping dgn harga 50% ni. Terhad kepada satu orang sekali ke ?boleh la bawak anak2 dtg lulumarket weekend ni

    ReplyDelete
  18. ABgus laa pasaraya ni...lengkap semuanya...igtkan hanya jual barangan runcit je...rupa2nya kain baju pun ada jual disini...esok boleh pegi menjengah ni...

    ReplyDelete
  19. Teringin sangat nak ke Lulu ni tapi jauh sangat dari rumah. Jelez tengok ramai post promotion best-best, barang pun banyak dia offer.

    ReplyDelete
  20. aduh umi.. bestnya!! murah2 belaka... napalah pasaraya lulu ni x buka kat sini eh.. hahaha.. jeles dah awa ni tau!!

    ReplyDelete
  21. fuhh bestnya kak, kita orang perempuan ni shopping memang tak ingat :D. cantik - cantik pulak sari tu.

    ReplyDelete
  22. Satu tawaran yg bagus di lulu nie. Ibarat macam bayar separuh harga je. Sampai 25 ogos ya ? Okay sempat lagi nak pergi beli belah nie. Mmg selalu beli brg kat sana sbb selalunada je promosi

    ReplyDelete
  23. Tak pernh pergi lagi lulu hypermarket ni..sellau nampak kawan pergi, kerap dia buat sale ye..ni lagi bagus belanaj 100 dibagi voucher 50..perghh..semua barang dekat sini namapk best..sari tu..memng tengah cari sari ni

    ReplyDelete
  24. awat pi tak ajak nie...xpa2...ada masa lagi untuk bershopping kt lulu lagi nie...mmg suka gak gi lulu nie..terutama bahagian tempat makanan :))

    ReplyDelete
  25. bestnya. jimat sangat lah belanja seratus dapat voucher balik. kalau dekat mek dah terjah dah ni.

    ReplyDelete
  26. Wah banyak tu sis kalau dapat payback rm50. macam-macam boleh beli tu. nak belanja seratus dalam satu resit pon bukan susah. beli barang dapur dah berapa.

    ReplyDelete
  27. awatlah lulu hypermarket ni tak da kat KK. Kalau ada memang dah shopping baju baby Ummu...memang tengah dalam misi mencari baju2 baby Ummu ni coz dialah satu2nya baby girl, nak guna baju abg2nya lain pula...memang untung kalau ada promo sebegini..

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!